about cosatto

Какво стои зад бранда Cosatto?

Cosatto прави обмислени, лесни за използване колички, столчета за хранене и столчета за кола с дизайни, които бебетата харесват. Продуктите са уникални, печелят награди и улесняват жиовата на родителите с уникални, интелигентни решения!

1981

Преди вече повече от 40 години едно малко момче отгледано в магазин за бебешки стоки му омръзнало да вижда малки сладки бебета подгизнали от дъжда въпреки „защитата“ на своите колички. Той си купи шарена риза и шевна машина .. и изобрети дъждобран за количка. Неговото име е Андрю.

2001

Доста години по-късно Андрю купува една малка компания с италиански корени и я пренася на север – в Болтън. Но все още има работа за вършене...

2011

Единайсет години по-късно се появява емблематичната Червена панделка на Go Lightly! И светът ан бебешките колички вече не е същия! Даже в Англия е пуснат слух ,че се крадат колички Cosatto.

2012

Година по-късно под слогана „Saving the world from boring baby stuff”се появява друга Cosatto легенда Spectroluxe...

2023

Българската част от семейството на Cosatto вече има собствен сайт, където ще събираме най-новото и актуално за марката.  Защото ние вярваме, че

И така вече повече от 3 милиона бебета и техните родители се радват на все по-порастващата гама бебешки колички, столчета за кола и хранене. Всяка година се раждат и нови уникални дизайни, които вълнуват не само новородените, те оставят следа навсякъде от където минете!

 

Стани част от семейството на Cosatto! #mycosatto 

Ако си от нашите верни фенове , споделяй твоите цветни разходки в социалните мрежи с #cosattoBulgaria