peace of mind

Всеки модел разказва история

От танцуващи лами, до чудни приказни русалки, открийте света на магическите истроии. Всеки детайл е прецизно избран. Всеки цвят има значение! Всеки продукт е дългогодишна работа със специалисти за ранно детсско развитие, защото нашите продукти са специални!

top warranty

 

Водеща в бранша гаранция

След като купите Cosatto, вие сте подсигурени!

С интензивна последваща грижа, която включва нашата революционна 3 годишна гаранция и извън гаранционно обслужване.

За да сте спокойни през целия период на позлване на нашите продукти!

 Brit design

БРИлиянтен БРИтански дизайн

Нашите награждавани, подобряващи живота продукти са уникални - с интелигентност и функции, за да направят живота ви лек. Ние правим обмислени, лесни за използване колички, столчета за хранене и столчета за кола с дизайни, които бебетата обичат.

Eco mind

 

С мисъл за по-добро утре

През 2022 започнахме да използваме рециклирани пласмасови бутилки за изработка на тъканите на на нашите продукти. Създаването му е част от ангажимента на Cosatto да бъдем възможно най-екологични. Бутилките в нашата тъкан означават по-малко бутилки на депата и по-малко бутилки, които си проправят път към океана.

 baby's choice

9/10 Бебета ги биха ги избрали

Ясно е, че бебетата обичат нашите продуки. Сложете бебе в количка Cosatto и то ще се ангажирани и заинтригува от пъстрите дизайни пред погледа.

Нашата мисия е да правим бебетата щастливи! От работата с водещи лаборатории за бебешко развитие, до използване на науката при разработване на новите продукти - ние сме с мисъл за по-щастливи бебета.

Виж историята и кой стои зад бранда COSATTO

КОЙ Е КОСАТТО/ COSATTO