Награди Made for Mums 2023

Едни от най -престижните награди в бранша вече излъчиха своите победители за 2023 година. Солидна армия от семейства, редакционни съдии и експерти в индустрията, с помощта на малките потребители на бебешките продукти връчи своите награди след тестове, проби, сглобяване и разглобяване на хиляди продукти за бебешка грижа, бебешки храни и помощни средства. След повече от 1000 продукта и над 3000 часа тестове, резултатите за 2023 са на лице. Горди сме, че отново наши продукти заемат челни места:

Категория среден ценови клас комбинирана количка

Тестовете в категорията включват качество и характеристики на количката, столчето за кола и аксесоарите от комплекта. Както и лекотата на използване, включително преминаване от един режим на друг(смяна на различние компоненти върху шасито), начин на сгъване, размери и тегло на продукта. И не на последно място цената.

giggle silver

Сребърен медал за GIGGLE TRAIL 3в1

Най-доброто в модела: Забавни модели.

Състои се от: Комплекткош за новородено с покривало, седалка, универсален предпазен борд и сенник за двете, дъждобран, столче за кола Tote i-Size 0+, адаптори за столчето.

Ревю на мама с 3-месечно бебе: „Всеки компонент на тази система за пътуване е с много добро качество и е добре проектиран, от лекото, но изключително поддържащо столче за кола, което може да се използва със и без ISOFIX база, до подплатения кош за новородено, който осигурява удобна и безопасна среда за бебето. Системата за пътуване е супер лека и пъргава, така че нямам проблеми да я бутам по натоварени или тесни улици, по бордюри, а големите колела означаваха, че се справя добре на трева, чакъл, сняг и лед. Красивата шарка от вътрешната страна на сенника е уникална, много сладка и забавлява бебето ми за дълго време. В допълнение, това, че сенника е универсален за двата коша – за новородено и летен(седалка) е супер удобно- пести място.“

Категория висок ценови клас комбинирана количка

Тестовете в категорията включват качество и характеристики на количката, столчето за кола и аксесоарите от комплекта. Както и лекотата на използване, включително преминаване от един режим на друг(смяна на различние компоненти върху шасито), начин на сгъване, размери и тегло на продукта. И не на последно място цената.

wow bronze

Бронзов медал за Cosatto WOW 2 система всичко включено 

Комплектът включва: кош за новородено, седалка с опция монтаж в двете посоки (в България се предлага като комплект 2в1 и по желание допълнително в същия дизайн кошница Acorn i-size, адаптери, двулицево чувалче за летния кош, чанта за бебешки принадлежности и isofix база за кошницата)

Най-добра: Бутане без усилие.

Според майка тестер и 8 месечното и бебе: “Количката е страхотна за бутане, има изключително окачване и гладко возене, лесна за качване и слизане от бордюри- страхотна градска количка. Опитах бутане с една ръка, докато с другата водя кучето – представи се много добре“

Категория столче за кола всички възрасти:

Тестовете в категорията включват качество и характеристики на столчето, лекотата и комфорт при използване,  размери и тегло на продукта. Начин на почистване и качество на материалите.

i size silver

Сребърен медал  All in All ROTATE i-size:

Най-добра опция: Въртене на 360 градуса

Тестер майка с бебе на 6 месеца и  3 годишно братче: “ Това столче за кола е невероятно удобно и бебето ми беше добре поддържано благодарение на сигурния 5-точков колан и регулируемата облегалка за глава. Освен това е по-удобно за мен от традиционната седалка за кола, защото може да се завърти, за да гледа настрани за лесен достъп от вратата на колата. Завъртях седалката и повдигнах облегалката за глава, за да позволя на по-голямото ми дете да седне с лице напред и то беше много щастливо в плюшената подплата на забавната и цветна седалка. Наред с впечатляващите функции за безопасност, включително изскачаща защита от страничен удар и възможност за обръщане назад, докато детето достигне 105 см, има включен и аксесоар против бягство, който се прикрепя към 5-точковия колан, за да спре вашето малко дете се измъкне от коланите по време на движение.“

 

* Информацията за наградите и нашите продукти отличени с такива е от официалната страница на MadeForMums.