Progresive preschool awards 2023 

За събитието:

Още една британска традиция на повече от 10 години. Наградите PPS признават и отличават постижения, както в продуктите за бебета, така и в търговията на дребно с тези стоки, дават и специални награди за маркетингови и индивидуални  постижения в бранша. Този сектор е  изключително динамичен, иновативен и наградите PPS отразяват всичко това и много повече.

Тук продуктите от всички категории се оценяват на база гласуване от независимо жури от експерти - търговците на дребно, маркетингът се оценява от експертите на marcoms, а доставчиците се оценяват от търговците на дребно – кулминацията е независима система за оценяване от трета страна, която е напълно безпристрастна и предлага резултатите като глас на пазара.

Нашето присъствие там:

waffle

Категория детски мебели:

Cosatto Waffle 2 

Това е поредната класация, в която Waffle 2 попада. 

Ако още не сте взели решение - крайно време е! Няма да съжалявате за избора си!

 

Zoomi 2 i-size

Категория столчета за кола:

Cosatto Zoomi 2 i-size

Отговаря на i-size стандарт и е подходящо за малко по-големите (76-150 см)

Новото Zoomi 2 i-size освен , че отговаря на новия стандарт за безопасност, изработено е от ЕКО материя от рециклирани пластмасови бутилки има специалната Анти-Ескейп система изобретена от Cosatto, за да сме спокойни по време на път. 

Освен това - тапицерията се сваля и пере, седалката лесно се настройва спрямо ръста на детето и естествено има 3 годишна гаранция и страхотни дизайни

woosh trail

Категория Най-добри транспортни средства за бебета:

Woosh Trail

За Woosh Trail толкова много изписахме, че сигурно не остана нищо повече.... Ето все пак основното: 

  • По-големи матеврени колела, от EVA пяна за да не се пукат и нуждаят от напомпване
  • Идва с дъждобран  и мрежа против насекоми
  • За до 25 кг натоварване
  • Собствено тегло само 8,4 кг

 

 

Финалът! 

Резултатите вече са ясни! Progressive Preschool Awards 2023 раздаде своите награди на бляскаво събитие  в началото на Ноември :

в Категория "Best Home or Furniture Range" наградата взе Waffle 2 

Вижте защо Waffle 2 е столче за цял живот:

Впечатляващ дизайн

Ако и за вас дизайнът е приоритет при избора на вещи у дома, със сигурност ще харесате красивите щампи и контрастиращите дървесни цветове на столчето за хранене Cosatto Waffle 2. Нов модел за настоящата 2023 г, Waffle 2 се предлага в три поразителни дизайна, Unicorn Garden (розово), Old McDonald (тюркоаз) и Foxford Hall (тюркоаз и тъмно дърво), които със сигурност ще подходждат на всеки стилен интериор.

Въпреки по-високата цена от обикновените столчета за хранене и необходимостта от сглобяване, със своята универсалност и възможност за по-дълго ползване, Waffle се превръща в сигурен спътник за много години. Със седалка с регулируема височина и регулируема поставка за крака и табла, Waffle е гъвкав, за да отговаря на нуждите на всяко семейство. Комбинацията от дърво и пластмаса е специално подбрана за да е по-компакно от други обемисти дървени столчета за хранене. В допълнене- опция да се свали таблата и прибере компактно на специално място на гърба на столчето и за да може най-малкия член на семейството да присъства на общата трапеза.

За разлика от някои модели столчета, където аксесоарите се продават отделно, Cosatto Waffle 2 има всичко необходимо – двойна табла, предпазни колани и мека подложка (възглавничка) за седалката и облегалката. Когато вашето малко дете е готово за по-„пораснала“ седалка, просто махнете таблата и предпазния колан и да регулирате поставката за крачета спрямо ръста на детето.

Бонус: Красивите пъстри възглавнички могат да се почистват лесно и бързо, а горната от двете табли може да се мие дори в съдомиална. Перфектно решение за след всяко хранене.

И за да отбележим тази перфектна оценка само до края на НОЕМВРИ можете да поръчатe WAFFLE 2 с 10% отстъпка  с Промо кодAWARD10 :

 

OLD MACDONALD

FOXFORD HALL

 UNICORN LAND

 old macdonald foxford hall   unicorn

Основни характеристики на Waffle 2:

Подходящо за деца: от 6 месеца до 100 кг (възрастни)

Материал: Дърво;

Размери: 89 х 54 х 62 см

Тегло: 8 кг

Предпазен колан: Пет точков

Настройки на височината: Седалка с различна височина (седалката се движи, а не рамката)