Weaning world awards 2023

Най-доброто от най-добрите продукти за отбиване на бебета на едно място

Weaning world awards Награждава най-добрите продукти и храни подходящи за отбиване и хранене на бебета и малки деца. С толкова много иновации и страхотни идеи, които да помогнат на родителите и бебетата по пътя им към отбиването, ние искаме да отпразнуваме всички разработки, направени от марки, влиятелни лица, автори, търговци на дребно и продукти през последните няколко години.

Продуктите са разделени в няколко категории, а жури от експерти по отбиването, специалисти по детско хранене и защитници на детското здраве определят победителите във всяка от тях.

Ние от Cosatto, естествено участваме в категория столчета за хранене с модела на 2023 Waffle 2: Ето с какво столчето спечели журито:

Waffle 2 ще е твой постоянен спътник на всеки етап от 6 месечна възраст до 100 кг.

То позволява дори и възрастни да седнат на него. Освен това получавате всичко включено: От възглавници за удобнство и комфорт на най-малките до табла за първите опити на самостоятелно хранене. Това е Столът, който можете да намерите веднъж в живота си. За дълъг обяд, или бърза закуска, а след това компактно прибран в ъгъла, за да не заема ненужно място. Изработено от масивна дървесина, 2 свалящи се табли, който могат да се мият в миална. Удобни възглавничка и облегалка от нашия иноватеен ЕКО материал изработен от рециклирането на пластмасови бутилки. Виж страхотните дизайни, в които се предлага WAFFLE 2 тук

weaning awards

 

Виж от какви дизайни можеш да избереш за твоето WAFFLE 2